Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering gemeenteraad Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Vergadering gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert morgen, donderdag 22 februari, in de raadzaal van het raadhuis. De vergadering is openbaar, dat wil zeggen dat iedereen van harte welkom is hierbij aanwezig te zijn. De raadzaal kent een speciale publiekstribune. De vergadering begint om 19.30 uur. Voorzitter is burgemeester Urlings. Op de agenda staat onder andere:

1. Vragenronde.
2. Notulen van de openbare vergadering van 25 januari 2001 3. Handhaving voorbereidingsbesluit van 28 september 2000 (Het Haagje/Kaaplaantje).
4. Uitkomsten van de locatiestudie bedrijventerrein Hoogeveen. 5. Planschadevergoeding ex artikel 49 WRO aan de heer H. Vos en 6. Planschadevergoeding ex artikel 49 WRO aan de erven van mevrouw A. van Elk-Kregel.
7. Benoeming bestuursleden Stichting Hulp aan Bejaarden. 8. Begrotingswijziging(en) van de algemene dienst 2001 9. Ingekomen stukken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie