Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cliëntparticipatie WVG bij Cliëntenraad Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Cliëntenraad; welke gehandicaptenorganisatie wordt lid? (22-2-01)

Oproep
Als gevolg van een wijziging van de Wet Voorziening Gehandicapten (WVG) is de gemeente verplicht de cliëntparticipatie vorm te geven. De gemeenteraad heeft besloten de cliëntparticipatie WVG onder te brengen bij de Cliëntenraad Smallingerland. De cliëntenraad is daarom op zoek naar gehandicaptenorganisaties die lid willen worden van de cliëntenraad. In de praktijk betekent dit dat de organisatie een persoon afvaardigt naar de cliëntenraad. Voor gehandicapten is het doel van de cliëntenraad: de belangen behartigen van in Smallingerland wonende personen met een functionele beperking of chronische aandoening ter verbetering van de mogelijkheden tot een gelijkwaardige deelname aan de maatschappij.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. van Binsbergen, tel. 0512 517647, of mevrouw R. Otten, tel. 0512 533018.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie