Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sterke groei aantal eko-consumenten Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Sterke groei aantal eko-consumenten (22-2-01)

Wanneer producten o.a. verbouwd worden zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest komen ze in aanmerking voor het EKO-keurmerk. Voorheen lagen deze producten vooral in natuurvoedingswinkels. Sinds enkele jaren liggen ook bij de meeste supermarkten ecologische producten in de schappen (soms is het even zoeken!). Daarnaast heeft de overheid (postbus 51) deze producten gepromoot. Het op ecologischewijze produceren van voedsel geeft een lagere belasting van ons milieu dan de gangbare productie methode. Deze campagne gaf een duidelijke groei in het aantal eko-consumenten. Een nieuwe stimulans blijkt de recente voedselschandalen. Uit onderzoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie