Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationaal contract openbare gezondheidszorg ondertekend

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Nationaal contract openbare gezondheidszorg ondertekend

Minister Borst van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, minister De Vries van Binnenlandse Zaken, de heer Deetman van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en mevrouw Poortenaar-Sikkema van GGD Nederland hebben vandaag in Leiden het Nationaal Contract Openbare Gezondheidzorg ondertekend. Met het contract wordt het lokale openbare gezondheidsbeleid verder versterkt. De Nederlandse gemeenten gaan doelgerichte gezondheidsnota's maken met gebruik van de deskundigheid van de GGD-en. Met de korte lijnen die hier bestaan moet iedereen in de samenleving bereikt worden. Verschillen in inkomen, opleiding en beroep leiden (nog steeds) tot verschillen in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie