Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vopak verkoopt lijnagenturen aan Burger

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Vopak NV
Zoek soortgelijke berichten
Vopak NV

Vopak verkoopt lijnagenturen aan Burger

Rotterdam, 22 februari 2001

Koninklijke Vopak N.V. is voornemens haar lijnagenturen te verkopen aan Koninklijke Burger Groep te Poortugaal. Het betreft activiteiten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zweden. Voorts gaan expeditieactiviteiten in Zweden en Duitsland en vlootbemanningszaken in Bremen over naar de Burger Groep.

Bij deze overname zijn 177 medewerkers van Vopak betrokken, die een dienstverband met de Burger Groep zullen aangaan.

De SER en de vakorganisaties zijn van de plannen in kennis gesteld, terwijl de Ondernemingsraden van Vopak Agencies en de Burger Groep advies is gevraagd.

Profiel Burger
De Koninklijke Burger Groep houdt zich bezig met vrachtvervoer en logistieke dienstverlening in de meest ruime zin en telt ruim dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland. De dienstverlening van de Burger Groep strekt zich uit van expeditie- tot cargadoorswerkzaamheden, liner en tramp agency activiteiten, backroom services, warehousing en andere logistieke dienstverlening. Het hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Nederland (Poortugaal).

Profiel Vopak
Als marktleider biedt Vopak over de hele wereld logistieke en distributiediensten aan de chemische en olie-industrie en aan eindgebruikers van chemicaliën. De organisatie beschikt over een wereldwijd logistiek netwerk van terminals, tankers en tankcontainers, een Noord- Amerikaans en Europees distributienetwerk van warehouses, klanten en eindgebruikers. Daarmee is Vopak de schakel tussen producent en eindgebruiker van chemicaliën en olieproducten.

Voor nadere informatie:
Koninklijke Vopak N.V. Koninklijke Burger Groep Jet van Beusekom-Eikenaar Roely de Jonge Telephone : 010 4002777 010 - 5062335 E-mail : (corporate.communication@vopak.com) (management@burgroup.nl) Website : www.vopak.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie