Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consumentenbond: Polisparty kwalijke variant lingerieparty

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

Polisparty kwalijke variant op lingerieparty
Verzekeraar Hamburg-Mannheimer heeft een kwalijke nieuwe verkooptechniek in gebruik: de polisparty. Evenals bij de bekende tupperware- en lingerieparty wordt gebruik gemaakt van de vriendinnenkring van de Nederlandse vrouw. Bij de polisparty worden de deelnemers verleid tot het premievrij maken van de huidige pensioen- en/of levensverzekeringen en tot het afsluiten van een nieuw contract.

De Consumentenbond waarschuwt nadrukkelijk voor deze handelswijze. Deelnemers worden uitgenodigd voor een 'surpriseparty' en vervolgens op basis van veelal onjuiste argumentatie en onvolledige informatie overrompeld. Zo worden de nadelen van het premievrijmaken van de bestaande verzekering mogelijk onderbelicht waardoor deelnemers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie