Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sitecast.nl start strategische samenwerking met ANP

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Newconomy
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Sitecast.nl start strategische samenwerking met ANP (22-02-2001)

Uniek Content-syndication programma verzekerd webmasters van gratis kwaliteitscontent

Sitecast.nl, het gratis content syndication programma, gaat een strategische samenwerking aan met het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP).
De partijen zijn nog in gesprek over de operationele invulling van de samenwerking maar een principe akkoord is vanmorgen gesloten. Met deze samenwerking verzekerd Sitecast.nl zich van de meest actuele en uitgebreide bron voor streaming webcontent. Sitecast.nl is per heden on line beschikbaar op www.sitecast.nl

Sitecast.nl
Sitecast.nl is ontwikkeld door OOiPtech en Virtual Industries. OOiPtech is opgericht door pioniers die zich al vanaf het ontstaan van het WWW bezig houden met content-distributie. Virtual Industries stond eerder aan de wieg van succesvolle Internetbedrijven als de nieuwssite NU.NL, het InternetPersBureau(IPB), Netdirect en Sapenda Publishing (Sapenda.com). Sitecast.nl maakt gebruik van het onlangs door OOiPtech geïntroduceerde product OOiP/share en van de publishing en content know-how van Virtual Industries. Met Sitecast.nl kunnen webmasters actuele content op de eigen site plaatsen zonder dat hiervoor software hoeft te worden geïnstalleerd: door het plaatsen van twee regels code in de pagina wordt de content automatisch ververst. Voor de sourcing van streaming content heeft Sitecast.nl een strategische samenwerking met het algemeen Nederlands Persbureau (ANP).

Related links:
www.sitecast.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie