Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedgekeurd bestemmingsplan Ede ter inzage

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Goedgekeurd bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 22 februari t/m 4 april 2001 het onderstaande goedgekeurde bestemmingsplan ter inzage ligt:

5e herziening bestemmingsplan 'omgeving Galvanistraat-Frankeneng'.

Vanwege de toekomstige aanleg van de A-30 ten westen van Ede zal het bedrijventerrein 'Heestereng' hierop worden aangesloten. Hierdoor zal de ontsluiting van het bedrijventerrein sterk worden verbeterd. Een gevolg hiervan is dat de aansluiting Galvanistraat op de Frankeneng moet worden verbeterd.

Op 2 februari 2001 hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland dit bestemmingsplan goedgekeurd. Er zijn geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten ingediend.

Dit goedgekeurde bestemmingsplan alsmede het goedkeuringsbesluit ligt ter visie bij het
Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien 20.00 uur.

Een beroepschrift kan worden gezonden aan de Raad van State indien:
- tijdig bij Gedeputeerde Staten een bedenking kenbaar is gemaakt. overtuigend aangetoond kan worden dat men redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen de beroepstermijn worden gestuurd naar de Afdeling
Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.
De beroepstermijn begint op 22 februari 2001 en eindigt op 4 april 2001.

Na deze termijn van zes weken wordt het goedkeuringsbesluit onherroepelijk, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Be­ stuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.Ede, 21 februari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie