Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TU Delft organiseert cursus Woonruimteverdeling

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Technische Universiteit Delft
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Delft

Woonruimteverdeling
22 en 23 februari |29 en 30 maart 2001 | 9.15 uur
OTB curus | Conferentiecentrum De Sparrenhorst, Nunspeet

Het laatste decennium van de 20ste eeuw heeft een stormachtige verandering gebracht in de wijze waarop sociale huurwoningen toegedeeld worden aan woningzoekenden. In tien jaar tijd veroverden varianten van het advertentiemodel de grootste delen van Nederland en recentelijk ook stukjes van het Verenigd Koninkrijk ten koste van het aloude wachtlijstsysteem. In de vakbladen zijn in de afgelopen jaren niettemin twijfels geuit over het advertentiemodel. Past het wel in een ruimere woningmarkt? Is het klantvriendelijk genoeg? Worden woningzoekenden wel wijs uit de informatie die ze krijgen? Moer er überhaupt nog gestuurd worden? Heeft het advertentiemodel kwalijke neveneffecten? De cursus woonruimteverdeling van het OTB daagt uit tot bezinning over het onderwerp woonruimteverdeling en beoogt bij te dragen aan het ordenen van de gedachten hierover.

Meer informatie? Esther Philipsen, Onderzoeksinstituut OTB, tel.: (015) 2787951, fax.: (015) 2784422, e-mail: (philipsen@otb.tudelft.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie