Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant, district De Leijgraaf: man bij A50 vermoord

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 22-02-2001
Persbericht district De Leijgraaf

AANGETROFFEN MAN BLIJKT VERMOORD

De man die woensdagavond levenloos werd aangetroffen op de vluchtstrook van rijksweg A50 onder Schayk, blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De politie heeft een Recherche Bijstands Team (RBT) van twintig rechercheurs op de zaak gezet. Het slachtoffer is van buitenlandse afkomst maar zijn identiteit is nog niet bekend. Vandaag wordt sectie verricht.

Het stoffelijk overschot van de man werd woensdagavond kort na 21.00 uur opgemerkt door een automobilist die over de A50 in de richting van Nijmegen reed. De man lag op de vluchtstrook op ongeveer een kilometer afstand van parkeerplaats De Gagel onder Schayk. De politie Brabant-Noord startte direct een technisch en tactisch onderzoek op en in de omgeving van de vindplaats. Hiervoor is de rijksweg in de richting Nijmegen gedurende een half uur helemaal afgesloten geweest. Het sporenonderzoek is donderdag bij daglicht voortgezet. Het is nog niet bekend of de man op de aangetroffen plaats danwel elders om het leven is gebracht.

GETUIGENOPROEP:

Het Recherche Bijstands Team, dat gehuisvest is in het politiebureau te Uden, is op zoek naar eventuele getuigen. Zij verzoekt personen die woensdagavond tussen 18.00 en 21.00 iets bijzonders is opgevallen toen zij over de rijksweg A50 reden, met haar contact op te nemen. Het team is telefonisch bereikbaar onder nummer: 0413-223224.

ALCOHOL

Een 25 jarige vrouw uit Uden is woensdagavond bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. Zij werd gecontroleerd op de Industrielaan in Uden. Na de blaastest kreeg zij een rijverbod van 1 uur en een boete van f. 410,-.

ZAKKENROLLEN

Een inwoonster van Uden is woensdagmiddag haar portemonnee kwijt geraakt in een winkel aan de Ereprijsstraat in Uden. Tijdens het winkel hing haar tas in de winkelwagen. Een onbekende zag kans de portemonnee weg te halen. In de portemonee zat een klein geldbedrag en persoonlijke papieren. In Schaijk aan de Schutsboomstraat is woensdagmiddag de portemonnee gestolen van een vrouw uit Herpen. Met de pinpas bleek vlak daarna enkele malen gepind, door een foute pincode lukte dit niet waarna de pas ongeldig werd verklaard. In de portemonnee zat een klein geldbedrag en fotos.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie