Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen legionella ontdekt bij jaarlijkse controle in Capelle

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Geen legionella in Capelle

De gemeente Capelle aan den IJssel controleert jaarlijks de gemeentelijke sportaccommodaties. Het gaat daarbij om sporthal Schenkel, sportzaal Schollevaar en 16 gemeentelijke gymzalen, te weten: de zalen Wisselspoor, Louvre, Maria Danneelserf, Beemsterhoek, Aleoeten, Meeuwensingel, Pelikaanweg, Rubenssingel, Dorus Rijkersrede, Berliozstraat, Bongerd, Fazantstraat en Wiekslag. In geen van deze accommodaties is de legionellabacterie aangetroffen.

Deze accommodaties worden tweemaal per jaar gecontroleerd op de aanwezigheid van de legionella bacterie. Deze controles worden direct na de zomervakantie gehouden. Meestal zijn deze accommodaties enige weken niet gebruikt, waardoor het water langdurig heeft stilgestaan en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie