Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WRQ verwelkomst nieuwe partners voor Verastream programma

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
18 partners uit de hele wereld treden toe tot WRQ Verastream Partner-programma

Sleutelrol voor partners bij het leveren van WRQ's nieuwe Verastream Enterprise Integration-productreeks

Den Haag, 22 2001 - WRQ verwelkomt 18 nieuwe partners uit de hele wereld in haar Verastream Partner-programma. De partners in dit programma, dat voorheen bekend stond als het Enterprise Application Integration Alliance-programma, zullen een sleutelrol spelen bij het snel leveren van innovatieve en rendabele oplossingen aan organisaties die over willen gaan op e-business. De WRQ Verastream-productfamilie voorziet in de groeiende behoefte van organisaties aan het koppelen van heterogene informatiesystemen met elkaar en met het web. In totaal telt het Verastream-programma nu 50 partners.

Tot de nieuwe partners van WRQ behoren:

Azië/Australie
Winview
Aquion Pty. Ltd.
Kanbay Pty. Ltd.

Groot-Brittannië
EDAS Ltd.
Metascybe Systems Ltd.
Xayce

Verenigde Staten
Bravepoint
HSO Business Systems
Logical
Logicon Federal Data
Magnus Management Consultants
Prologue Software

Europa
ECSoft
Exagon Consulting & Solutions GmbH
HAS
Locus Informaticum
Primavera
Realtech Consulting GmbH

"Enterprise-integratie is een absolute vereiste voor supply chain management en e-business. We zijn zeer onder de indruk van de Verastream-technologie. Naar onze mening is dit de beste technologie van dit moment voor het integreren van alle systemen, niet alleen SAP en de andere grote ERP-applicaties," zegt Luuk Degen, managing director van Magnus Management Consultants, een van de nieuwe partners van WRQ.

Onderzoek door onderzoeksbureau Hurwitz Group heeft uitgewezen dat:


* De integratie-markt in 2000 een omvang had van ruim $3 miljard, 35 procent meer dan in 1999. Volgens het bureau groeit deze markt in 2001 naar ruim $5 miljard;
* De meeste organisaties zich nog in de eerste fase bevinden van hun e-business implementatieinspanningen;
* Toonaangevende organisaties begeven zich nu naar implementaties van de tweede generatie;
De nieuwe Verastream-suite
Begin maart zal de nieuwste versie van WRQ's Verastream-reeks van enterprise integratie-producten beschikbaar komen. Hiertoe behoren Verastream versie 8.0 en Verastream Host Integrator versie 4.0 (voorheen bekend onder de naam WRQ Apptrieve). WRQ Verastream is een flexibele oplossing waarmee organisaties snel kunnen reageren op veranderende zakelijke behoeften door ondersteuning te bieden voor zowel bestaande als nieuwe technologieën. Daarbij biedt het de diepgang en schaalbaarheid die nodig zijn voor de meest complexe integratietrajecten.

Verastream integreert vele belangrijke bedrijfsfuncties in één effectief en gestroomlijnd systeem. De oplossing ondersteunt een reeks van adapters voor populaire standaardpakketten, waaronder SAP, Baan en Siebel. De oplossing omvat tevens een krachtige Integration Broker die fungeert als het controlecentrum voor enterprise-integratie. Verastream Host Integrator 4.0 extraheert informatie uit legacy-systemen en integreert dit met nieuwe web-applicaties. Daarbij voorziet het in object-gebaseerde toegang tot bedrijfslogica en informatie, zonder dat het nodig is om host-applicaties aan te passen.

Voordelen van het Verastream Partner-programma
WRQ's Verastream Partner-programma voorziet systeemintegrators, consultants, ontwikkelaars en hun professionele e-business architecten en projectmanagers van gespecialiseerde ondersteuning en training voor het implementeren van WRQ's Vereastream-oplossingen. De partners ontvangen speciale mentordiensten via WRQ's Consulting Services-team, prospects en gezamenlijke verkoopmogelijkheden. Ook krijgen zij toegang tot het technische supportteam van WRQ en beveiligde toegang tot WRQ's PartnerWeb en het DevCenter for Enterprise Integration van het bedrijf. Om in aanmerking te komen voor WRQ's Verastream Partner-programma, moeten partners minimaal drie door WRQ getrainde technische en verkoopspecialisten hebben, deelnemen aan WRQ Verastream ontwikkelaarstrainingen en bereid zijn om een jaarlijks lidmaatschapsgeld te betalen. Meer informatie over het WRQ Verastream Partner-programma en de partners is te vinden op de website van WRQ: www.wrq.com/bp/verastream.

Over WRQ
WRQ INC. stelt zich ten doel klanten door middel van innovatieve technologie te helpen met het oplossen van de moeilijkste vraagstukken op het gebied van toegang tot informatie en integratie van bedrijfsprocessen. De Reflection emulatiesoftware en Verastream integratie-technologie helpt klanten hun bedrijfsvoering af te stemmen op de volgende economie. De oplossingen van WRQ ondervinden brede erkenning vanwege de hoge kwaliteit, de uitgebreide functionaliteit en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding Met deze oplossingen werken wereldwijd circa 8 miljoen personen. Van alle Fortune 500-bedrijven behoort meer dan de helft tot de klantenkring. WRQ bestaat inmiddels twintig jaar, heeft vestigingen over de hele wereld en distribueert haar producten in meer dan vijftig landen via een wereldwijd distributienetwerk. Het hoofdkantoor staat in Seattle, de Verenigde Staten. Het Europese hoofdkantoor is sinds 1989 gevestigd in Den Haag. Sinds februari 2000 beschikt WRQ ook over een tweede Nederlandse vestiging in Bilthoven.

Voor meer informatie
WRQ, Vanessa Bakker, tel. + 31 (0)70 - 375 11 00 of email (vanessab@eu.wrq.com) of Monogram Communication Strategies (MCS) B.V., Robert de Moll, tel. + 31 (0)23 - 562 82 08 of email (robertdm@monogram.nl). WRQ is te bereiken op het Web: www.wrq.com

NOOT: WRQ en de producten van WRQ zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van WRQ. Alle andere in dit bericht genoemde handelsmerken, product- en bedrijfsnamen zijn uitsluitend ter identificatie gebruikt en zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie