Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe site Shell maakt plannen van vakantie nog makkelijker

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Met Shell GeoStar op wintersport
Vernieuwde site Shell GeoStar maakt het plannen van vakantie nog gemakkelijker

Amsterdam, 22 februari 2001 - Shell GeoStar, de online reisplanner voor heel Europa, is opnieuw verbeterd en uitgebreid. De site, die in onderzoeken in diverse Europese landen als beste reisplanner uit de bus komt, speelt hiermee in op het lopende wintersportseizoen.

De sneeuwcondities in Verbier checken en meteen een volledig verzorgde skivakantie boeken is nu met ifyouski.com, een van Shell GeoStar's nieuwe partners, in een handomdraai gebeurd. Op dezelfde manier helpt Rent-a-Holiday en DanCenter bij het selecteren van een accommodatie. Maar ook wie juist het skitoerisme wil ontvluchten kan bij Shell GeoStar terecht. De partners van Shell GeoStar stellen reizigers in staat elk soort auto vakantie te plannen op plaatsten die normaal gesproken niet op de toeristische agenda voorkomen, zoals bijvoorbeeld een traditionele markt in Lapland.

Shell GeoStar heeft het gebruik van de site verder verbeterd. De meest in het oog springende innovatie zijn de simpele, duidelijk zichtbare search boxen, die de gebruiker helpen bij het snel en makkelijk vinden van de benodigde reisinformatie. Naast de gratis routeplanner en het reisforum, kunnen gebruikers van Shell GeoStar op de site rechtstreeks hotels en huurauto's boeken voor het gekozen traject. De reisshop biedt allerhande reisgidsen alsmede reiskaarten en muziek voor onderweg. En om de reis zo aangenaam mogelijk te maken adviseert Shell GeoStar - als enige reisplanner
- desgewenst over attracties en bezichtigingen langs de gehele route. Het aanbod varieert van culturele en historische trekpleisters tot Formule 1 circuits.
Shell GeoStar biedt automobilisten exacte route planning in 16 Europese landen en gedetailleerde kaarten voor alle belangrijke steden in Europa.

Over Shell GeoStar
Shell GeoStar (www.ShellGeoStar.nl), is een pan-Europese online reisplanner van Shell Europe Oil Products. Shell speelt hiermee in op de mobiliteitsbehoefte van de Europese automobilist. Shell GeoStar biedt een kostenloze routeplanner voor 16 Europese landen, met gedetailleerde plattegronden en route-aanwijzingen (tot op straatniveau). Daarnaast levert Shell GeoStar aanvullende diensten en producten, variërend van het reserveren van hotelaccommodatie, vakantiewoningen, campings en veerdiensten tot het kopen van aan de reis gerelateerde producten zoals kaarten, boeken, cd's en auto- en reisverzekeringen. Shell GeoStar is beschikbaar in 6 talen.

Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met: Text 100 B.V. Shell Persdienst
Kwok Sing Sit / Yero Horlings tel.: 070 - 377 8750 Tel: +31 (0) 20 530 43 43 fax: 070 - 377 8751
Fax: +31 (0) 20 530 43 31 e-mail:
(shellpersdienst@si.shell.com)
E-mail: (kwoks@text100.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie