Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gedeputeerde Brink provincie Drenthe opent Markt Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen15 februari 2001

Gedeputeerde Brink opent Markt Hoogeveen

Gedeputeerde van de provincie Drenthe mevrouw M. Brink-Massier zal op vrijdagmiddag 23 februari met een spectaculaire openingshandeling en enig vuurwerk de Markt in Hoogeveen heropenen. Het college van burgemeester en wethouders van Hoogeveen heeft alle omwonenden voor deze gelegenheid uitgenodigd. Na afloop is er een optreden van de jeugd Big Band van de Muziekschool in de tuinfoyer van de Tamboer.

Hoogeveen mag trots zijn op de nieuwe Markt. Na een ingrijpende reconstructie en sanering omvat de Markt nu een fraai evenemententerrein en ruime parkeergelegenheid voor bezoekers van Hoogeveen. Met de omringende wooncomplexen, de Muziekschool, de Tamboerpassage en natuurlijk de markante toneeltoren van De Tamboer heeft de Markt een geheel nieuw aanzien gekregen. De provincie Drenthe heeft een belangrijke financiële bijdrage geleverd voor de vernieuwing van de Markt.

De officiële opening van de Markt zal plaatsvinden op de weg voor de Muziekschool tussen 15.30 en 16.00 uur op vrijdag 23 februari. Het optreden van de jeugd Big Band in De Tamboer begint omstreeks 16.15 uur. Aansluitend is er gelegenheid voor de aanwezigen het glas te heffen op de vernieuwde Markt.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie