Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HRM-Agenda toegevoerd aan HRM-netwerk

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Hrm-Agenda toegevoerd aan HRM-netwerk

Vrijdag 23 februari wordt een nieuwe service toegevoegd aan de community voor HRM-professionals: de HRM-agenda. De agenda geeft een up-to-date beeld van de seminars, congressen en evenementen die worden georganiseerd voor HRM-pro s.

De doelstelling van HRM-netwerk is om HRM-professionals te ondersteunen bij hun dagelijkse werk. Door HRM-netwerk moeten HRM-professionals hun werkzaamheden efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren. Basis vormt het dagelijks ververste HRM-gerelateerd nieuws. Hiermee is de bezoeker van HRM-netwerk altijd up-to-date. Daarnaast bevat de site de uitgebreide link-pagina, vacatures voor HRM-pro s, een documenten-database en een forum om kennis ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie