Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote reconstructie Markt Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Grote reconstructie

Hoogeveen mag trots zijn op de nieuwe Markt. Na een ingrijpende reconstructie en sanering omvat de Markt nu een fraai evenemententerrein en ruime parkeergelegenheid voor bezoekers van Hoogeveen. Met de omringende wooncomplexen, de Muziekschool, de Tamboerpassage en natuurlijk de markante toneeltoren van De Tamboer heeft de Markt een geheel nieuw aanzien gekregen. De provincie Drenthe heeft een belangrijke financiële bijdrage geleverd voor de vernieuwing van de Markt.

Optreden jeugd Big Band

De officiële opening van de Markt zal plaatsvinden op de weg voor de Muziekschool tussen 15.30 en 16.00 uur op vrijdag 23 februari. Het optreden van de jeugd Big Band in De Tamboer begint omstreeks 16.15 uur. Aansluitend is er gelegenheid voor de aanwezigen het glas te heffen op de vernieuwde Markt.

Wegafsluiting

In verband met de festiviteiten op de Markt zullen het Museumlaantje en een deel van de straat voor de Muziekschool op vrijdag 23 februari 's middags enige tijd zijn afgesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie