Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stork en NEM bundelen service ketelinstallaties

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stork Groep NV
Zoek soortgelijke berichten
Stork Groep NV

Amersfoortsestraatweg 7, 1412 KA Naarden
Postbus 5004, 1410 AA Naarden
Nederland

Telefoon : (035) 695 75 55
Telefax : (035) 694 11 84

Corporate Communications
Persbericht

Naarden, 23 februari 2001

Stork en NEM definitief akkoord over bundeling service-activiteiten ketelinstallaties Stork en NEM (energie- en milieuprojecten, Leiden) hebben overeenstemming bereikt over de bundeling van de service-activiteiten van ketelinstallaties in een nieuw op te richten servicebedrijf waarin NEM een meerderheidsbelang krijgt. De besprekingen hierover op basis van een eerder getekende Letter of Intent zijn inmiddels afgerond en de contracten getekend. In deze nieuwe organisatie (NEM Energy Services) zullen NEM Service & After Sales, NEM Schelde Services en Stork Energy Services worden ingebracht. Daarnaast worden de ontwerpactiviteiten voor ketels van Stork Energy aan NEM overgedragen. Aan de gemaakte afspraken wordt uitvoering gegeven nadat van onder meer de Nederlandse mededingingsautoriteit (NMa) toestemming is verkregen.

Stork Energy (ontwerp en nieuwbouw van ketelinstallaties) met circa 60 medewerkers wordt samengevoegd met NEM in Leiden, waarbij de vestiging van Stork in Hengelo zich concentreert op ketelnieuwbouwprojecten. Stork Energy Services (onderhoud en reparatie) met 145 medewerkers, NEM Service & After Sales (Leiden) en NEM Schelde Services (Breda) worden ondergebracht in een nieuw geïntegreerd bedrijf. Deze nieuwe service-organisatie, waarin Stork een 25% belang krijgt, heeft daarmee vestigingen in Breda, Leiden en Hengelo.

Informatie voor de pers:
Stork N.V.
Dick Kors
Tel. 035 - 695 75 55

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie