Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HCCnet introduceert computerveiling

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam, 23 februari 2001
HCCnet introduceert computerveiling

Vanaf vandaag kunnen HCCnet gebruikers zelf hun computer, randaparatuur of software te koop aanbieden of een bod uitbrengen op computerspullen van anderen. Hiermee beschikt de ICT-community HCCnet over een eigen computerveiling waar ICT-producten per opbod verhandeld worden. De toepassing wordt mogelijk gemaakt door online veilinghuis ricardo.nl en is te bezoeken ict-veiling.hccnet.nl

"HCCnetters zijn voorlopers op ICT-gebied en vervangen hun computerapparatuur in hoog tempo. We bieden onze gebruikers nu een kanaal aan waarop ze hun apparatuur te koop kunnen aanbieden aan een groot publiek", aldus Femke Winkelhagen, manager communicatie van HCCnet. Managing director van ricardo.nl Michiel van der Meer is blij met een dergelijk aanbod: "Gebruikers die iets minder veeleisend zijn op computergebied of een kleinere portemonnee hebben kunnen op de HCCnet-veiling voor scherpe prijzen hoogwaardige computerapparatuur aanschaffen."

HCCnet is een joint venture van KPN en HCC, de vereniging van computergebruikers. HCCnet verenigt meer dan 100.000 Internetgebruikers, die met elkaar gemeen hebben dat computers hun lust en hun leven zijn.

Ricardo.nl is toonaangevend op het gebied van consumentenveilingen in Nederland en is in januari van dit jaar door PC Magazine uitgeroepen tot beste veilingsite van Nederland. De Nederlandse veilingsite maakt deel uit van het internationale veilingconcern QXL ricardo plc., dat is genoteerd aan London Stock Exchange, DAX in Frankfurt en de Nasdaq in New York (LSE:QXL.L; NASDAQ:QXLC, FRANKFURT: QXL.F).


-EINDE BERICHT-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HCCnet
Femke Winkelhagen
T: 020-5693715
F: 020 5693799
E: (femke.winkelhagen@hccnet.nl)

ricardo.nl
Niels Vrijhoeven
T: 020 586 96 00
E: (vrijhoeven@ricardo.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie