Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe hoofdsponsor opleidingsploeg Rotterdam Cycling

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ton van Bemmelen campeer-, winter- en ruitersport hoofdsponsor opleidingsploeg Rotterdam Cycling

ROTTERDAM Ton van Bemmelen campeer-, winter- en ruitersport is vrijdag 23 februari hoofdsponsor geworden van de opleidingsploeg van de stichting Rotterdam Cycling. De onderneming uit Hazerswoude-Rijndijk tekende een overeenkomst voor twee jaar.

De opleidingsploeg van de stichting Rotterdam Cycling, waaronder ook de succesvolle equipe Farm Frites-Hartol valt, gaat dit seizoen als Team Ton van Bemmelen aan wedstrijden deelnemen. De formatie heeft het complex van rwc Ahoy' in Rotterdam als thuisbasis en bestaat uit dertien rensters: negen senioren en veertien junioren. Bij de senioren zijn de Rotterdamse Andrea Bosman en de Duitse Sandra Misbach de bekendste renster. Bij de junioren is dat wereldkampioene Vera Koedooder.

Ploegleider Michael van der Wolf krijgt de taak om talenten van Team Ton van Bemmelen in wedstrijden vooral ervaring op te laten doen, waardoor ze op den duur de overstap naar de Zwarte Trein van ploegleider Michael Zijlaard kunnen maken.

Ton van Bemmelen campeer-, winter en ruitersport fungeert reeds als sponsor van rugbyclub DIOK en motorcoureur Jaap van der Kooy. Die geniet vooral bekendheid als deelnemer aan de jaarlijkse monsterrally Parijs Dakar.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie