Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 23-02-2001 2e Persbericht van vrijdag 23 februari 2001

Berichten uit de regio

Hooge Mierden: Snelheidscontrole
Vrijdagmorgen tussen 9.00 en 11.00 uur heeft de politie op De Gagel een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 247 voertuigen gecontroleerde en daarvan reden 10 te hard. De snelste reed 102 in plaats van de toegestane 80 km/u.

Veldhoven: Aanhouding na bromfietsdiefstal
Vrijdagmiddag om 15.05 uur is op de Van Aelstlaan een 14-jarige Veldhovenaar aangehouden. De verdachte was in het bezit van een eerder deze week gestolen bromfiets. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en na verhoor heengezonden.

Eindhoven: Aanrijding onder invloed
Een 33-jarige Eindhovenaar is vanmiddag om 17.15 uur op de Tongelresestraat aangehouden. De man was kort ervoor met zijn personenauto tegen een geparkeerde personenauto opgereden. Onderzoek wees uit dat de man zijn voertuig bestuurde terwijl hij onder invloed was. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 1.65 promille aan. De verdachte kreeg een proces-verbaal en een rijverbod voor de duur van 8 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Op de T kruising Hoogstraat Palingstraat is vanmiddag omstreeks 16.45 uur een 57-jarige Eindhovense fietsster gewond geraakt. Een 20-jarige Eindhovense automobiliste reed over de Hoogstraat in de richting van de P. van Goedelaan. Gekomen op de kruising sloeg zij rechtsaf waarbij zij de niet zag aankomen. Het slachtoffer is met rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Helmond: Schoenendief aangehouden
Vrijdagmiddag om 15.50 uur is op de Markt een 63-jarige inwoner van Helmond aangehouden. De man was betrapt toen hij een paar schoenen uit een winkel wegnam. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het bureau. Hij kreeg een proces-verbaal van 250 gulden en een winkelverbod voor 1 jaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie