Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wetro laat onderhoud transportvloot verzorgen door Bakker

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

23-2-01

Wetro B.V. laat onderhoud van transportvloot verzorgen door DAF-dealer Bakker Bedrijfswagens

Het in Woudenberg gevestigde internationaal tank-transportbedrijf Wetro laat vanaf begin 2001 de reparaties en het onderhoud van de bijna volledige transportvloot, inclusief de combinaties, verzorgen door Bakker Bedrijfswagens. Het uitbesteden van de reparatiewerkzaamheden gaat overigens niet gepaard met het verlies van arbeidsplaatsen. Twee monteurs van Wetro treden per 1 januari 2001 in dienst bij Bakker Bedrijfswagens in Scherpenzeel.

Concentreren op specialiteit
De heer Kees van de Wetering, directeur, ziet de samenwerking met de Scherpenzeelse DAF-dealer positief tegemoet: Het in eigen huis onderhouden van trucks en opleggers is tegenwoordig welhaast onmogelijk. Een truck is een elektrotechnisch hoogstaand product dat alleen met behulp van computers doorgelicht kan worden. Vandaar dat we gaan samenwerken met de specialisten van Bakker Bedrijfswagens. Zij hebben de ruimte, de kennis en het materiaal om onze voertuigen snel en adequaat te onderhouden en repareren, waardoor stilstand van de trucks tot een minimum beperkt blijft. Bovendien kunnen we ons dankzij de nieuwe opzet volledig concentreren op hetgeen we sterk in zijn, het vervoeren van vloeistoffen in tanks en containers.

Zes nieuwe DAF 95XF trekkers voor Wetro
Om tegemoet te komen aan de gestegen vervoersvraag heeft Wetro onlangs zes nieuwe DAF trekkers aangeschaft bij Bakker Bedrijfswagens. De trucks worden ingezet voor het vervoeren van vloeistoffen in tanks en containers door geheel Europa. De heer Van de Wetering nogmaals: De keuze voor DAF wordt ingegeven door verschillende factoren. Ten eerste is het een Nederlands product. Bovendien is de nieuwe DAF 95XF serie de zuinigste truck van het moment. Daarnaast combineert DAF een zeer aantrekkelijke kilometerkostprijs met minimale stilstand en optimaal chauffeurscomfort.

En als laatste speelt de goede relatie met de dealer een voorname rol. De mensen van Bakker Bedrijfswagens weten exact waaraan wij behoefte hebben en zijn in staat trucks te leveren die perfect voldoen aan onze eisen en wensen. Bovendien adviseren ze ons optimaal met betrekking tot de door ons gewenste opbouw. Kortom, er is een relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en een tweezijdig kwaliteitsbesef.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie