Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse bestuurders naar Genua en Constanza

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Simons naar Genua en Constanza en raadslid van Dijk naar Constanza

(20-2) Wethouder Hans Simons (Haven en Economische Zaken) spreekt op uitnodiging van de haven van Genua op vrijdag 23 februari op een congres over politieke besluitvorming en de financiële autonomie van de Italiaanse havens.
Daarna reist hij door naar Constanza, waar hij samen met Peter van Dijk (raadslid en beoogd opvolger van wethouder Simons) in het kader van de zusterstadrelatie Rotterdam-Constanza een werkbezoek brengt (tot 2 maart). Het doel van de reis is het bestendigen van deze relatie en tevens wordt gekeken of de samenwerking tussen het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam en de Havenadministratie van Constanza concreet vorm kan krijgen. Daarnaast staan ontmoetingen met de pas benoemde minister van Transport, de burgemeesters van Boekarest respectievelijk Constanza en de algemene directie van de havenadministratie in Constanza op het programma. Bovendien zullen gesprekken worden gehouden met een aantal bedrijven die in Roemenië actief zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie