Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overleg gemeente Etten-Leur bouw ondergrondse parkeergarage

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Overleg over bouw van parkeergarage

Afgelopen dinsdag (20 februari) hebben vertegenwoordigers van de gemeente Etten-Leur en van de bouwcombinatie Matser-BVRgroep-HBG Vastgoed met elkaar overlegd over de ontstane situatie rondom de bouw van de ondergrondse parkeergarage in het centrum.

Allereerst werd kennis genomen van het verslag van de heer Peltenburg (Arcadis) die als onafhankelijk voorzitter van de deskundigencommissie rapporteerde uit het overleg van de bouw-kundige constructeurs van de combinatie en de gemeente.

Geconstateerd werd dat een kolommengrid van 7,5 bij 16 meter (zoals door de gemeente ge-wenst) tot de technische mogelijkheden behoort.

Vervolgens werd afgesproken dat in de komende 3 weken op basis van dit gegeven onderzocht wordt tot welke bouwkundige en financiële consequenties dit leidt.
De bouwcombinatie en de gemeente laten zich hierbij leiden door het gemeenschappelijke besef dat het centrum van Etten-Leur een hoogwaardige kwalitatieve invulling verdient.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie