Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachte van moord pleegt zelfmoord te Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-02-2001
Persbericht regionaal, 10.45 uur

Verdachte van moord, doodt zichzelf

AMERSFOORT Op donderdag 22 februari vond op de spoorwegovergang aan de Hogeweg in Amersfoort een dodelijk ongeval plaats. Een 28-jarige man uit Amersfoort kwam hierbij om het leven. Uit onderzoek bleek dat de man zelfmoord had gepleegd door voor de trein te springen.

In een woning aan de Haarweg in Stroe (Gelderland-midden) werd dezelfde ochtend omstreeks acht uur het levenloze lichaam van een 25-jarige vrouw uit Stroe aangetroffen. Zij was door een misdrijf om het leven gebracht. Onderzoek wees uit dat de 28-jarige Amersfoorter de vriend van de vrouw bleek te zijn.

Het Utrechtse rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van een 27-jarige Amersfoortse ziet mogelijk verband met de zaak in Stroe. Deze vrouw werd op woensdag 20 december 2000 omstreeks acht uur levenloos in haar woning aan de Ringweg Randenbroek aangetroffen. Sectie wees uit dat zij door een misdrijf om het leven was gebracht. Daarna had de verdachte getracht de woning in de brand te steken.

De politie onderzoekt of er verband bestaat tussen de gewelddadige dood van de 25-jarige vrouw uit Stroe en de 27-jarige vrouw uit Amersfoort.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie