Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van donderdag op vrijdag
10:56 vrijdag 23 februari 2001

Martin Panman 0592-383211

Man rijdt tegen boom

ZUIDLAREN. Vrijdagochtend omstreeks 6.00 uur is een man afkomstig uit Hoogezand op de Hunzeweg tegen een boom aangereden. De bestuurder droeg vermoedelijk geen gordel en raakte gewond. Waarom de man tegen een boom aan is gereden is niet bekend. De brandweer en het ambulancepersoneel zijn lang bezig geweest met het slachtoffer te bevrijden. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De toestand van de man is onbekend.

Dronken brommerrijder

MEPPEL. Een 37 jarige man uit Meppel is vannacht aangehouden vanwege het rijden onder invloed. De politie kreeg de man in de gaten omdat hij erg slingerend over het fietspad reed. Toen de bestuurder viel heeft de politie hem meegenomen voor een blaastest. Na acht keer geprobeerd te hebben had de test eindelijk resultaat. De man had een uitslag van 1040 ugl. Na onderzoek bleek dat de man eerder al een half jaar ontzegging had van zijn autorijbewijs. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.

Inbraak in woning

EMMEN. Bij een 24 jarige man woonachtig aan de Torflang te Emmen is op klaarlichte dag ingebroken. De man lag te slapen omdat hij nachtdienst had gehad. Toen hij wakker werd kwam hij tot de ontdekking dat hij zijn portemonnee met inhoud miste. De inbreker heeft verder het rijbewijs en de bankpasjes gestolen. De mobiele telefoon en een play-station heeft hij laten staan. Er zijn geen sporen van inbraak gevonden. De bewoner had de deur niet op het nachtslot. Mogelijk is er ingebroken via de flippermethode. Er wordt onderzoek ingesteld.

Diefstal uit auto

ASSEN. Aan de Postsstraat is vannacht een personenauto opengebroken. Een portierraam werd ingeslagen en uit de auto werd een radio cd-speler gestolen. Een getuige heeft twee jongens zien wegrennen. Een daarvan was ongeveer 1.90 lang en droeg een blauwe spijkerbroek en een blauwe korte jas. Hij had lang bruin haar. De 2e jongen was kleiner. Verdere gegevens zijn niet bekend. De 25 jarige eigenaar deed aangifte.

Poging auto te stelen

EMMEN. Aan de Dilgt in Emmen is gisteravond eveneens een auto opengebroken. Het portier was opengebroken en het contactslot was eveneens vernield. Kennelijk heeft de inbreker geprobeerd de auto te stelen. Dit lukte echter niet omdat de accu uit de auto was gehaald. De 49 jarige eigenaar deed aangifte.

Inbraak woning

ASSEN. Gisteravond is er ingebroken in een woning aan de Graafschap in Assen. Een raam van een deur aan de achterkant van de woning werd vernield. Uit de woning werd ontvreemd o.a. een DVD speler met een aantal dvdtjes en een laptop. De 52 jarige bewoner deed aangifte.

Inbraak woning

ASSEN. Ook een woning aan de Wouden kreeg gisteren ongewenst bezoek. Aan de achterkant van de woning werd een deur opengebroken en uit de woning werd o.a. een cd-speler en ongeveer 50 cdtjes gestolen. De 50 jarige bewoonster deed aangifte


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie