Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.00 uur
Rijden onder invloed

AMERSFOORT Op de Stichtse rotonde werden surveillerende agenten ingehaald door een auto die met hoge snelheid. Toen de 28-jarige bestuurder uit Leusden de afslag Leusden nam kon hij worden aangesproken op de Noorder Randweg. De agenten roken een alcohollucht en hielden de man daarop aan op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol.

Op het bureau bleek de man na een blaastest met 0,95 promille alcohol in zijn lichaam te hebben gereden. Daarop is tegen de man een proces-verbaal opgemaakt en kreeg een rijverbod van 3 uur. Daarnaast kreeg de man een bekeuring voor het rijden in een auto met verlopen APK.

Ongeval met letsel

AMERSFOORT Gisteravond is rond 20.30 uur een 18-jarige fietser uit Amersfoort gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de kruising Randenbroek-Weberstraat. Toen de 44-jarige vrouw uit Amersfoort met haar auto vanaf de Weberstraat de kruising was opgedraaid reed zij tegen de man op de fiets aan en reed vervolgens gedeeltelijk over de fietser heen. De fietser werd enkele meters meegesleurd.

De man was aanspreekbaar en is met letsel aan been en pijn aan rug en nek naar het ziekenhuis gebracht. De regionale verkeersdienst heeft een onderzoek gesteld naar de toedracht van de aanrijding. De oorzaak en aanleiding van het ongeval wordt nader onderzocht.

Man springt voor auto`s

AMERSFOORT Vannacht rond 01.00 uur heeft een 29-jarige man uit Apeldoorn van de Koppelweg gehaald. De man trok de aandacht van automobilisten, sprong voor diverse auto`s en was onvast ter been. De man was gewond aan zijn hand. Daarop werd hij door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht om aan zijn verwondingen te worden geholpen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie