Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Insinger de Beaufort komt met nieuwe verzekeringenservice

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Insinger de Beaufort

persbericht

23 Feb 2001

Insinger de Beaufort biedt cliënten nieuwe service met luxe verzekering.

Insinger de Beaufort, de internationale Private Banking & Trust Groep, biedt haar cliënten een verzekering die erop is gericht de vermogende particulier te bevrijden van alle denkbare zorgen over de bescherming van zijn vermogen. Vanuit de filosofie Youve got enough to think about wil Insinger de Beaufort een groeiende reeks van producten en diensten met gemak en meerwaarde bieden waarvan vermogensbeheer en bescherming alleen de basis vormen.

De verzekering, onder de naam 'Masterpiece' is een exclusieve all risks-verzekering die alle risicos dekt die de vermogende particulier bedreigen. Uitgangspunt is dat de verzekering geen belemmering mag zijn voor de levensstijl van de verzekerde. Wie bijvoorbeeld een keer vergeet zijn inbraakalarm in te schakelen of zijn (haar) juwelen in de auto laat liggen hoeft niet bang te zijn voor problemen met de verzekering. De verzekering is bedoeld voor de categorie vermogende particulieren voor wie kwaliteit - bijvoorbeeld de totale gemoedsrust die deze verzekering biedt een absolute prioriteit is.

Masterpiece is een product van de Amerikaanse verzekeringsmaatschappij Chubb die al 115 jaar actief is en een AAA-rating heeft. Vandaag de dag is Chubb wereldwijd marktleider in het verzekeren van luxe woonhuizen, juwelen en kunst. Inlevingsvermogen, deskundigheid, redelijkheid, snelheid en integriteit zijn de uitgangspunten voor de schadebehandeling.

De samenwerkingsovereenkomst met Chubb biedt ook mogelijkheden voor de intermediairs met wie Insinger de Beaufort veel samenwerkt. Intermediairs krijgen immers ook de mogelijkheid Masterpiece aan hun eigen cliënten aan te bieden. Cliënten van Insinger de Beaufort kunnen met Masterpiece vanzelfsprekend de relatie met de eigen intermediair blijven voortzetten.

Voor Insinger de Beaufort is de Masterpiece-verzekering een goed voorbeeld van de filosofie die zij nastreeft. Dit product is een eerste stap maar er volgen meer van dergelijke producten en diensten waarmee Insinger de Beaufort haar cliënten zoveel mogelijk zorgen uit handen wil nemen zodat zij zich alleen met de leuke kanten van hun vermogen kunnen bezighouden.

Algemene informatie Insinger de Beaufort
Insinger de Beaufort is een onafhankelijke private banking en trust groep met meer dan 1000 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Amsterdam heeft Insinger de Beaufort kantoren in 17 andere landen. Insinger de Beaufort Holdings S.A., de moedermaatschappij, is genoteerd aan de Luxemburgse beurs en valt onder toezicht van de Nederlandsche Bank N.V. De dienstverlening is ondergebracht in vijf hoofddivisies: Private Banking, Asset Management, Securities Trading, Corporate Finance en Trust & Fiduciary Services. Insinger de Beaufort ziet haar bedrijfscultuur als een belangrijke drijfveer voor succes. Flexibiliteit, integriteit en openheid kenmerken de cultuur van Insinger de Beaufort. Insinger de Beaufort stimuleert daarbij haar medewerkers om onafhankelijk te denken, flexibel te zijn en open te staan voor nieuwe ideeën. Dit zijn belangrijke kenmerken waarmee mensen bij Insinger de Beaufort op lange termijn waarde creëren voor cliënten. Daarnaast stimuleert Insinger de Beaufort een cultuur van gezamenlijke verantwoordelijkheid en beloning, onder andere door een plan voor aandeelhoudersschap van medewerkers. Het merendeel van de aandelen is in handen van de directie en de medewerkers.

Op www.insinger.com is meer informatie te vinden over Insinger de Beaufort.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arvid Gustafsson,
Manager Corporate Communications,
tel. 020 5215471
E-mail: (info@insinger.com)

Algemene informatie Chubb Insurance Company of Europe S.A. Chubb Insurance Company of Europe S.A. (Chubb Europe) levert via onafhankelijke intermediairs gespecialiseerde verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf maakt deel uit van de Chubb Corporation, een organisatie die is genoteerd aan de beurs van New York. Chubb Europe haalt al sinds jaar en dag de hoogste ratings voor financiële draagkracht en heeft 32 kantoren in twaalf landen (Engeland, Schotland, Ierland, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Zweden en Zwitserland).

Chubb Group of Insurance Companies
Chubb Europe behoort tot de Chubb Group of Insurance Companies, een bedrijf met een miljardenomzet dat al meer dan 117 jaar schadeverzekeringen voor bedrijven en particulieren verzorgt. De kwaliteit van die ex clusieve verzekeringen wordt wereldwijd in stand gehouden door meer dan 9500 medewerkers, in samenwerking met 5000 onafhankelijke makelaars en tussenpersonen. De Chubb Group heeft kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in Azië.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bart-Jan Kastrop
Directeur Masterpiece Nederland BV
tel. 020 5405200
E-mail: (bjkastrop@masterpiece.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie