Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: berovingspoging

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 23-02-2001 Persbericht district Aa & Dommel

POGING TOT BEROVING, Vught

Donderdagmiddag is getracht een 72-jarige vrouw uit Vught van haar tas te beroven. Rond 13.00 uur fietste de vrouw over de Sint Elisabethstraat in Vught. Aan haar stuur had ze haar tas hangen. In de buurt van Huize Elisabeth in die straat kwam een man op haar afgelopen die de tas van haar stuur probeerde te trekken. Daar de vrouw de tas stevig vast had lukte dat niet. Wel kwam de vrouw met haar fiets ten val. Hierop is de dader weggerend. Het betrof een lange man. Aan de val hield de vrouw een pijnlijke arm en been over. Een getuige die met zijn auto bij het voorval is gestopt wilde nog achter de dader aanrennen, waarop een andere getuige, een vrouw, hem waarschuwde dat de man gewapend was met een steekvoorwerp.

De politie is op zoek naar deze twee getuigen. Getuigen worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie van het team Vught telefoon 0900-8844.

BROMFIETS GESTOLEN, Schijndel

Donderdagavond is vanaf de Berhardstraat in Schijndel een groene Aprilia bromfiets gestolen. De bromfiets met een waarde van fl. 6000,- ( 2725) is voorzien van het verzekeringsnummer BRT-129.

INBRAAK AUTO, Vught

Donderdagavond is ingebroken in een drietal autos die geparkeerd stonden op een parkeerterrein aan de Taalstraat in Vught. Een ruit van de autos werd ingeslagen. Uit de autos werden tassen met papieren gestolen.

INBRAAK AUTO, Boxtel

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Kleine Beemd in Boxtel. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De autoradio werd gestolen. In dezelfde nacht is ook ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan Dommeloord in Boxtel. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De auto radio werd gestolen.

ZAKKENROLLEN, Vught

Vrijdagmorgen heeft een 82-jarige vrouw aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. De vrouw was vrijdagmorgen aan het winkelen in een winkel aan de Marktveldpassage in Vught. Toen ze wilde betalen, bleek haar portemonnee uit haar tas te zijn gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE, Wijbosch

Vrijdag is snelheidscontrole gehouden op de Eerdsebaan in Wijbosch. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 1890 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 27 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 129 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie