Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WOZ-Waardebeschikking en aanslag O.Z.B. in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 23-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

WOZ-Waardebeschikking en aanslag O.Z.B.

Vanaf 28 februari kunt u de WOZ-waardebeschikking en de aanslag OZB verwachten. De nieuwe WOZ-beschikking wordt aan alle bezitters en gebruikers (huurders) van onroerend goed in Zwijndrecht gestuurd. Beide documenten zijn voorzien van een toelichting waarin u uitgebreid antwoord krijgt op alle mogelijke vragen die betrekking hebben op deze beschikking en aanslag.

De WOZ- beschikking is het officiële document waarin de nieuwe vastgestelde waarde staat van het pand dat u op 1 januari van dit jaar bezit of gebruikt heeft, getaxeerd naar de waardepeildatum 1 januari 1999. Deze nieuw vastgestelde waarde zal van toepassing zijn voor de belastingjaren 2001 tot en met 2004. Deze waarde is van belang voor de berekening van de gemeentelijke onroerende zaakbelasting (OZB), het eigenwoningforfait ten behoeve van uw inkomstenbelasting en de waterschapslasten. Bewaar de beschikking daarom goed!

Voor vragen kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 13.00 uur terecht aan de balie van het gemeentehuis aan de Burgemeester de Bruïnelaan 45, of telefonisch van 8.30 uur tot 16.00 uur doorkiesnummer (078) 620 65 90.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie