Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Luchtsportfestival in Aviodome-Schiphol

Datum nieuwsfeit: 24-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Voorjaarsvakantietip: Luchtsportfestival in Aviodome-Schiphol! 's Werelds kleinste tweemotorige vliegtuig en grootste passagiersballon even in museum!

In de voorjaarsvakantie, op 24 en 25 februari, organiseert het Nationaal Luchtvaartmuseum Aviodome-Schiphol het Eerste Nationale Luchtsport-festival. Tijdens dit evenement kan het publiek van dichtbij kennismaken met vele boeiende en spectaculaire takken van luchtsport.

Met dit indoorfestival zijn luchtsportorganisaties uit alle delen van het land actief in de Aviodome met demonstraties, films, presentaties, vliegtuigen en informatiestands. Het publiek wordt een kijkje gegund achter de schermen van onder andere zweefvliegen, parachutespringen, parapenting (schermvliegen), hanggliding (deltavliegen), ultralightvliegen, sportvliegen, "aerobatics" (stunt- en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie