Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Chemistry in DansSalon Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 24-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
DansSalon biedt onderdak
Chemistry tijdelijk DAKLOOS...

Chemistry, dat al lange tijd haar vaste onderkomen heeft in Escape-venue in Amsterdam, is tijdelijk dakloos. Escape krijgt een facelift, dus van 12 februari tot 28 februari geen Chemistry in de hoofdstad. Gelukkig telt ons land meerdere toplocaties dus niemand hoeft Chemistry te missen. Zo komt Chemistry op zaterdag 24 februari naar het kleinste pretpark van Nederland; De DansSalon in Eindhoven. Het hele concept, inclusief deejays, Veejay en MC wordt ingepakt en opgebouwd in het barokke danspaleis. DJ Marcello, DJ 100% Isis en VJ R.E.L. zullen acte de présence geven. Chemistry is coming! Op carnavalszaterdag in De DansSalon in Eindhoven.

Zwaargewichten

Chemistry ontstond in maart 1995 en had vanaf het begin haar vaste onderkomen in de voormalige bioscoop, die nu door het leven gaat onder de naam Escape-venue. Twee zwaargewichten uit de vaderlandse party-scène, Eelko Anceaux en DJ Marcello, waren de initiatiefnemers. Zij hadden al eerder succes met onder andere Hi-Tech Soul Movement. Ook nu was het succes duidelijk. Maarliefst 5 keer werd het feest onderscheiden met een Zilveren Ster voor beste clubnight (1996-1999). Wekelijks heeft Chemistry grote namen van deejays en veejays uit de internationale scène op het programma staan. Dat feit, in combinatie met de spetterende decors, biedt de bezoeker keer op keer een totaalpakket van niveau.

Amsterdams carnaval
"Bij ons is het altijd feest," is een vast gezegde van De DansSalon, dus geen traditioneel carnaval maar een feestje voor de echte clubgangers die voor ieder feest hun best doen om oogverblindend voor de dag te komen. Op carnavalszaterdag zal De DansSalon uitgebreid getrakteerd worden op een onvervalste portie Amsterdams carnaval van het tijdelijk dakloze Chemistry. Andersom vindt het spectaculairste feest van boven de rivieren die avond haar onderkomen in één van de betere discotheken van Nederland beneden de rivieren.

Voorverkoop begonnen
De voorverkoop voor deze "Leger des Heils" actie is inmiddels begonnen aan de kassa van De DansSalon. Voor meer informatie kun je bellen met 040-2456377 of kijken op de website op www.danssalon.com...

De DansSalon Eindhoven
T 040 245 63 77
F 040 245 49 61
E (welcome@danssalon.com)
W www.danssalon.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie