Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Karnavalsoptocht en Karnavalsfeest in gemeente Soest

Datum nieuwsfeit: 24-02-2001
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Karnavalsoptocht

B&W hebben vergunning verleend voor het houden van de traditionele karnavalsoptocht op zaterdag 24 februari 2001 tussen plusminus 13.00-16.00 uur via de volgende route:

Regentesselaan/hoek Koninginnelaan, Nieuwerhoekplein, Burgemeester Grothestraat, Van Weedestraat, Steenhoffstraat, Molenstraat, Nieuweweg, Smitsweg, Weegbreestraat, Dalweg, Dorpstreek, Willaertstraat, Obrechtstraat, Van der Weijdenstraat, Insingerstraat, Den Blieklaan, Bosstraat (tot aan de Knollenburcht in partycentrum Bos en Duin).

Karnavalsfeest

Aan de Carnavalstichting Plattelandsgenotsknotsen is vergunning verleend voor het organiseren van een karnavalsfeest van zaterdag 24 februari op zondag 25 februari tussen 20.15 en 02.00 uur in een bedrijfshal van Van den Dijssel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie