Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fotoactie 'Uw foto maakt Den Haag mooier'

Datum nieuwsfeit: 24-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Fotoactie 'Uw foto maakt Den Haag mooier'

Nieuw initiatief in kader van publiekscampagne Den Haag maak je zelf

Onder de noemer uw foto maakt Den Haag mooier organiseert de dienst Stadsbeheer een speciale fotoactie. In de periode van 24 februari tot en met 23 maart 2001 kan een ieder een foto maken van plekken die opgeknapt kunnen worden, zoals bijvoorbeeld kapot straatmeubilair of een plek waar regelmatig vervuiling is. Stadsbeheer neemt die plek vervolgens onder handen. Wie een foto instuurt maakt kans op een digitale fotocamera.

Met de fotoactie wil de gemeente Hagenaars stimuleren een bijdrage te leveren aan een schone en mooie stad. De fotoactie is een nieuw initiatief in het kader van de publiekscampagne Den Haag maak je zelf.

Fotos kunnen onder vermelding van naam, leeftijd, telefoon en het adres waar de foto is gemaakt, worden gestuurd naar: Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer, Afdeling Milieucommunicatie, Paviljoensgracht 3, 2512 BL Den Haag, o.v.v. fotoactie.

23 februari 2001

last update: 23 februari 2001 ;pag.: 6066; auteur: 77 23 februari 2001 - pag. 6066 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie