Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tvbabes.com feliciteert Jennifer de Jong met baby

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
25-02-2001
Bij plaatsing/gebruik van dit item verzoeken wij u tvbabes.com als bron te vermelden

TVBABES.COM FELICITEERT JENNIFER DE JONG EN HAAR MAN MET BABY

Primeur van tvbabes.com: Jennifer de Jong heeft een dochtertje gekregen. Ze heet Mila en is geboren op vrijdag 23 februari. Moeder en kind maken het goed. De vader is Mike Kepel, hoofdredacteur van het blad Maxim. Eind augustus 2000 zijn Jennifer en Mike getrouwd.

Biografie Jennifer de Jong
Jennifer Nathalie Mei-Fong de Jong werd geboren op 17 april 1976 in Amsterdam. Na de Mavo volgde ze een MBO opleiding: Jennifer koos voor de richting Activiteiten Begeleiding. Tussen 1980 en 1992 was Jennifer druk bezig op dansgebied: klassiek-, jazz-, showballet, tapdance en stijldansen. Ook heeft Jennifer veel modellenwerk gedaan. Haar eerste opdracht kreeg ze toen ze 15 was, via fotograaf Ronnie Hertz.

Op TV speelde Jennifer o.a. in 'Herrie in Huis' van 'Ron's Jong Gelukshow' en hoofdrollen in de series 'Teamwork' en 'Milieu heeft ook geschiedenis'. Jennifer werd bekend door haar rol in de populaire jeugdserie 'Fort Alpha'.

In 1997 ging Jennifer samen met Tatum  Dagelet een jongerenprogramma maken bij SBS6: 'Brutale Meiden'. De 2 meiden namen geen blad voor de mond in hun zoektocht naar interessante onderwerpen. In de zomer van 98 stapten de dames over naar Veronica, voor het programma 'Tatum en Jennifer'. In juli 2000 waren Tatum en Jennifer voor het laatst samen op de buis tijdens de Megafestatie.

Op de website tvbabes.com staan vrijwel alle TV presentatrices en soapactrices van Nederland, met foto's en biografieen. Per dag trekt de site ongeveer 4500 bezoekers. Vanaf begin april komt er een TV versie van de website tvbabes.com: de nieuwe HMG zender me gaat het programma 'TV Babes' uitzenden.

======
redactie tvbabes.com
email: (info@tvbabes.com)
fax 020-8828226
www.tvbabes.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie