Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: 25-02-2001
Persberichten district Sittard
Zondag, 25 februari 2001

District Sittard

Sittard; binnenbrand
Afgelopen zaterdagavond omstreeks 23.15 uur kregen politie en brandweer een melding van een brand aan het Kloosterplein in Sittard. Bleek door nog onbekende oorzaak brand te zijn uitgebroken op de zolderetage/verdieping van een kamer/appartementencomplex aan het Kloosterplein in Sittard. Alle bewoners van het complex hadden het pand reeds verlaten/zich in veiligheid gebracht. De brandweer die snel terplaatse was had de binnenbrand snel onder controle en geblust. Een van de bewoners werd in verband met enige roetschade elders ondergebracht en de overigen konden weer terug in hun kamers/appartementen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Beek; jonge dealer gepakt
Afgelopen nacht, zaterdag op zondagnacht kreeg de politie een melding dat personeel van een horecagelegenheid aan de Middelweg in Beek een jongeman had betrapt die allerlei tabletten bij zich had. De politie die terplaatse ging heeft er een 16-jarige jongen uit Elsloo aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. De pillen, vermoedelijk XTC-tabletten werden inbeslaggenomen (totaal ruim 20 tabletten). De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. Hij heeft bekend die avond/nacht al een aantal tabletten te hebben verkocht. De politie stelt verder onderzoek in.

Geleen; aangehouden
Afgelopen zaterdagavond kreeg de politie een melding dat iemand op de Rijksweg-Zuid in Geleen een man had betrapt bij een inbraak in een geparkeerde auto. De politie die terplaatse ging trof er een geparkeerde auto met een ingeslagen autoruitje. Bleek dat de auto-eigenaar (uit Geleen) op een gegeven moment een klap hoorde, naar buiten ging en iemand bij zijn auto met ingeslagen autoruitje zag. Hij greep de verdachte, een 25-jarige man uit Sittard meteen in de kraag waarna de politie werd gewaarschuwd. Die heeft de verdachte overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie