Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunstinbeeld.nl brengt kunstenaars en liefhebbers bijeen

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kunst in Beeld

PERSBERICHT

Kunst in Beeld brengt kunstenaars en kunstliefhebbers dichter bij elkaar

Kunstwerken
Op de site www.kunstinbeeld.nl vindt u een selectie van het werk van diverse kunstenaars. U kunt de werken per kunstenaar of op kunstvorm selecteren. Bij de werken staan de afmetingen, de gebruikte materialen en de prijs vermeld. Indien er interesse is voor een bepaald werk of voor een bepaalde kunstenaar kan er rechtstreeks of via Kunst in Beeld met de betreffende kunstenaar contact worden opgenomen.

Kunstmusea en Exposities
De mooiste kunstmusea van Nederland, met hun internetadres, vindt u overzichtelijk gesorteerd per provincie of op alfabet. Ook vindt u bij Kunst in Beeld een overzicht van kunstexposities in Nederland die de moeite van het bezoeken waard zijn.

Prijsvraag
Op www.kunstinbeeld.nl kunt u nu "Het Kunstboek" winnen, door mee te doen met de prijsvraag. Het boek bevat 500 afbeeldingen in kleur van beroemde schilders en beeldhouwers uit de middeleeuwen tot heden.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie