Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Musical Peerke de kleine zwerver in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERS AGENDABERICHT: 18 JANUARI

Musicalgroep FANTASIA brengt haar 31ste grote musicalproductie:

PEERKE DE KLEINE ZWERVER

Den Haag - Na een succesvol jubileumjaar in 2000, brengt Fantasia dit jaar haar 31ste grote musicalproductie op de planken. Met eigen teksten en speciaal voor Fantasia gecomponeerde muziek. Onder leiding van oprichtser / artistiek leidster Lucia Senf Danckaarts, werkt een team van 90 medespelers en -werkers aan de fantasievolle musicalproduktie: Peerke de Kleine Zwerver. Er worden twee middagvoorstellingen gegeven in het grote P.W.A.-theater van het Nederlands Congres Centrum in Den Haag: zondag 18 en 25 maart. Aanvang 14.00 uur.

Met veel enthousiasme en een optimale inzet werkt een groep van meer dan 90 medespelers en werkers van 5 tot 55 jaar aan opvallende eigentijdse musicalproducties, hiermee onderscheidt de musicalgroep zich van andere producties. De voorstellingen kenmerken zich door veel spannende situaties, kleurrijke figuren , kostuums en decors.Een echte aanrader voor een familieuitstapje. Het spannende verhaal van Peerke de Kleine Zwerver is naar een idee van Lucia door schrijver Loek Moor voorzien van eigentijdse teksten. De liedteksten zijn door het componistenduo, Huub Walter en Jeroen Joustra, speciaal voor Fantasia, op muziek gezet. De spelers ontwikkelen hun zangtechniek onder leiding van zangpedagoge Ellen Looyestijn. De acteurs en actrices in de leeftijdsgroep van 5 tot 55 jaar repeteren ruim 7 maanden voor de musical. Lucia Senf richtte 31 jaar geleden Fantasia op, om zoveel mogelijk kinderen vertrouwd te maken met zang, dans en toneel. Het animo om mee te doen is groot. Dochter Nicolette Senf startte zes jaar geleden een tweede groep: Fantasia-2. Deze musicalgroep met spelers van 4 tot 14 jaar kiest voor kleinschalige voorstellingen. Fantasia-2 brengt op 8, 16, 21en 22 april 2001, de geheel nieuwe sprookjesmusical " De Kleine Zeemeermin" ten tonele in het Theater van het Aloysius College in Den Haag. Fantasia voorstellingen staan voor kwaliteit, dit bewijzen de vele rollen die sommige Fantasiasten spelen in professionele theaterproducties ( Oliver, Kruimeltje) en televisieprogramma`s.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de theaterkassa van het Nederlands Congres Centrum (0900-9810), bij het bespreekbureau van de Haagsche Courant (070-3656806), via de FANTASIA-lijn (070-3240388 / 070-5117710). Entreeprijzen: Stalles fl.26,50 / Amphitheater fl.22,00.

Einde persinformatie. Voor nadere inlichtingen, kaarten en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Daphne Nicolai, telefoon/fax 070-3620424. Internet: www.senf-pro.nl/fantasia. E-mail: fantasia@senf-pro.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie