Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 25-02-2001 Persbericht district Land van Cuijk

ILLEGAAL STOKEN, Velp

Zaterdagmiddag is een 51-jarige man uit Velp bekeurd. De man was op een stuk grond in Velp afval aan het opstoken. Daar de vuur echter uit de hand was gelopen, was de hulp van de brandweer nodig om het vuur te doven. In het vuur bleken verschillende banden en andere zaken te liggen die schadelijk voor het milieu zijn. Tegen de man is dan ook proces-verbaal opgemaakt.

TE VEEL GEDRONKEN, Cuijk

In de nacht van zaterdag op zondag is een 45-jarige vrouw uit Cuijk bekeurd. De vrouw bleek te veel te hebben gedronken om met een auto te mogen rijden. Ze kreeg een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Korte Molenstraat in Cuijk.

GEWELDPLEGING, Grave

In de nacht van zaterdag op zondag kwam een 35-jarige man uit Gassel de Rogstraat in Grave inrijden. Daar zou hij zijn 38-jarige broer ophalen. Op het moment dat hij de straat inreed zag hij dat zijn broer achterna gezeten werd door een vijf- of zestal mensen. Hij zag dat deze zijn broer sloegen en schopten. De man is uitgestapt om zijn broer te gaan helpen. Doch ook hij werd geschopt en geslagen. Het tweetal heeft aangifte gedaan van mishandeling. Ze liepen bij de mishandeling verschillende kneuzingen, blauwe plekken en verwondingen op. Later in de nacht zijn twee mannen, 26 en 28 jaar uit Grave aangehouden die mogelijk schuldig zijn aan de mishandeling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie