Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De DansSalon Eindhoven organiseert Free Friday voor jongeren

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Free Friday
De DansSalon investeert in de toekomst

De DansSalon verlaagt de drempel voor een nieuwe lichting party-publiek. Voor veel jongeren is de drempel om uit te gaan in een discotheek erg hoog. In eerste instantie door de entreeprijzen en daarnaast ook door de leeftijdsgrens van 21 jaar. De DansSalon richt zich voortaan met haar Free Friday op de jongere bezoeker en vraagt op die vrijdagavonden geen entree. Dit geeft de jongere doelgroep de kans om kennis te maken met het uitgaan in een discotheek. "Een investering in de toekomst," aldus Jos Migchelbrink één van de eigenaren van de Eindhovense discotheek.

"De jeugd gaat uit waar hun vrienden zijn," vervolgt Migchelbrink "Ze lopen een horecagelegenheid binnen, kijken of er bekenden zijn en zo niet dan gaan ze weer verder. Entree is een blijvend probleem, want ze hebben nog niet zoveel uit te geven. Dit vangen we binnen ook op in de vorm van een leuke aanbieding aan de bar. Tot twaalf uur geldt de slogan: Save some money! Pay one, get two."

Ondanks de gratis entree en het voordeel aan de bar, krijgen de bezoekers toch een volwaardige DansSalon-avond. Migchelbrink: "Ze krijgen zelfs meer. Zo draaien die avond twee van onze resident deejays in Back 2 back vorm. DJ Fedde le Grand en Wickeddeejay draaien dan om en om hun platen. Deze "Battle of the DJ's" werkt zeer sfeerverhogend en daarom heerst er al vroeg op de avond een behoorlijke feeststemming. Een avond die hoofdzakelijk gericht is op jonger publiek is ook erg dankbaar werk, je ziet ze genieten en zeker in de tijd waarin veiligheid in de horeca een hot item is, is dat belangrijk. In De DansSalon hoeven de bezoekers of hun ouders zich ook geen zorgen te maken over de veiligheid, we zijn alle keuringen goed doorgekomen, niet in de laatste plaats door onze jarenlange intensieve samenwerking met de diverse adviserende en controlerende instanties."

Eén keer per maand is er op vrijdag een special, met topdeejays als DJ Tiësto, DJ Jurgen, DJ Jean en DJ Erick E. Dan geldt de regeling weliswaar niet, maar krijgen de bezoekers wèl een feest van internationale allure.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Joris van Gerwen

De DansSalon Eindhoven
T 040 245 63 77
F 040 245 49 61
E (welcome@danssalon.com)
W www.danssalon.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie