Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feyenoord - PSV live bij CANAL+

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CANAL+

Persbericht

Hilversum, 21 februari 2001

Feyenoord - psv live bij CANAL+
Raoul Heertje, Peter Heerschop en Viggo Waas op bezoek bij Joop van Daele

Zondag 25 februari zal op CANAL+ 1 vanaf 12.00 uur voorafgaand aan dé wedstrijd van het seizoen Feyenoord - PSV een reportage worden uitgezonden waarin Comedy Train komieken Raoul Heertje, Peter Heerschop en Viggo Waas een bezoek brachten aan oud-Feyenoorder Joop van Daele. Daar volgde in 'zijn huiskamer' een prettig gesprek. Tevens zullen Ruud Gullit en Jan Wouters als gasten in de uitzending hun commentaar geven op de wedstrijd en vragen die gesteld worden op internet beantwoorden.

Ruud Gullit en Jan Wouters te gast
In de voorbeschouwing, rust en nabeschouwing schuiven twee speciale gasten aan naast analist Willem van Hanegem. Ruud Gullit (ex- Feyenoord, ex-PSV) en Jan Wouters (ex-PSV) zullen hun mening geven over de topper. Gullit speelde drie seizoenen voor Feyenoord waarin hij in totaal 30 keer scoorde. Twee seizoenen kwam hij uit voor PSV waarvoor hij maar liefst 46 keer scoorde. Wouters speelde drie seizoenen voor PSV waar hij zijn voetbalcarrière ook eindigde.

CANAL+ presenteert speciale Feyenoord - PSV website Deze week biedt CANAL+ (www.canalplus.nl) een speciale website met alle informatie over Feyenoord - PSV. Via de site bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan Ruud Gullit en Jan Wouters. Zij zullen zondag de origineelste vragen beantwoorden in de uitzending. Tevens is via internet het wedstrijdverloop live te volgen.

Naast het laatste nieuws is er veel achtergrondinformatie over Feyenoord en PSV te vinden. Smaakmakers Arnold Bruggink en Igor Korneev werden geïnterviewd en analist Wim Kieft gaf zijn visie op de wedstrijd.

Zondag 25 oktober, vanaf 12.00 uur CANAL+ 1
13.00 uur: Feyenoord - PSV (live)
Presentatie: Kees Jansma
Commentaar: Arno Vermeulen en Wim Kieft
Interviews: Emile Schelvis
Analyse: Willem van Hanegem
Gasten: Ruud Gullit en Jan Wouters
Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie