Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Optreden van de Belgische sensatie Zita Swoon in De Effenaar

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zondag 25: 20.30: f 22,50
Zita Swoon
voorverkoop reeds gestart
Zita Swoon behoort net als dEUS tot de Antwerp Scene en maakt echte `kippenvel-muziek' met daarin verweven de allermooiste elementen uit pop, jazz, blues, avantgarde, electro-disco, country en wave. Op de CD `I Paint Pictures on a Wedding Dress' zijn deze stijlen verenigd in nummers waarvan iedereen wel zo'n beetje de kriebels moet krijgen. Voor liefhebbers van muziek in de stijl van Tom Waits valt dit optreden gewoonweg niet te versmaden...
Ondertussen heeft de band hard gewerkt aan de opnames van de nieuwe release, die weldra de bakken van de platenwinkels zal doen sieren. Ook hier zullen Stef Kamil Carlens (ex-dEUS) en kornuiten ongetwijfeld weer hun ziel en zaligheid in hebben gelegd. In de Effenaar zullen vanavond zeer zeker de nodige nieuwe nummers voor de eerste maal ons gehoor-orgaan gaan verwennen!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie