Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadhuis Weert gesloten op maandag en dinsdag door carnaval

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weert

14 februari 2001
VANWEGE CARNAVAL: STADHUIS GESLOTEN EN ALLE HUISVUILROUTES VERSCHUIVEN

Carnavalsmaandag en dinsdag, 26 en 27 februari, is het Weerter stadhuis gesloten. Dat geldt ook voor de milieustraat, de afdeling Stadstoezicht en de sporthallen.
In de carnavalsweek verschuiven verder alle huisvuilroutes. Dit betekent dat iedereen de duobak op een andere dag aan de straat dient te zetten.
Daarnaast zijn enkele parkeerterreinen en parkeergarages gesloten rond de carnaval.

Alle afdeling in het stadhuis zijn gesloten op 26 en 27 februari, behalve de Burgerlijke Stand. Deze is, uitsluitend voor het doen van aangifte van geboorte en overlijden, op die dagen geopend van 10.00 tot 10.30 uur. Ook het spreekuur van burgemeester en wethouders vervalt op maandag 26 februari. De Milieustraat aan de Graafschap Hornelaan is op maandag 26 februari gesloten. Het ROS, het regionale overslagstation voor wit- en bruingoed (waar men huishoudelijke apparaten zoals televisie, koelkast, mixer, computer, scheerapparaat kan inleveren) is op maandag 26 en dinsdag 27 februari gesloten. De afdeling Stadstoezicht aan de Beekstraat 44 is gesloten op carnavalsmaandag en dinsdag. Alle gemeentelijke sporthallen en sportzalen zijn op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 februari gesloten.

Alle huisvuilroutes verschuiven
Vanwege de carnaval verschuiven alle huisvuilroutes in die week. Als de vuilnisauto zou komen op: Komt men nu op:
Maandag 26 februari Zaterdag 24 februari
Dinsdag 27 februari Woensdag 28 februari
Woensdag 28 februari Donderdag 1 maart
Donderdag 1 maart Vrijdag 2 maart
Vrijdag 2 maart Zaterdag 3 maart

Parkeerterreinen afgesloten, parkeergarages gesloten Het parkeerterrein aan De Hoge Kei is van donderdag 22 februari t/m woensdag 28 februari afgesloten vanwege de carnavalskermis. Op zondag, maandag en dinsdag is ook het parkeerterrein Kasteelplein afgesloten in verband met de bewaakte fietsenstalling die daar dan is ingericht. Ook de parkeergarage onder het stadhuis en de parkeergarage aan de Kromstraat zijn tijdens de carnavalsdagen (zondag 25 februari, maandag 26 februari en dinsdag 27 februari) gesloten. Abonnementhouders kunnen in deze periode hun auto gratis parkeren op een van de andere betaald parkeerterreinen (met duidelijk zichtbaar geplaatste vergunning). Voor de abonnementhouders met dag/nacht vergunning voor de parkeergarage onder het stadhuis, geldt dat zij er tijdens de carnavalsdagen normaal kunnen parkeren. Daar is één uitzondering op: bij slecht weer op maandag 26 februari zal de parkeergarage onder het stadhuis dienen als ruimte voor een alternatieve route voor de kinderoptocht van de Rogstaekers. Dan dient men de auto te verplaatsen. Mocht dit nodig zijn dan ontvangen deze abonnementhouders hiervan tijdig bericht.

Laatst gewijzigd op: 14 februari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie