Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dyzack, jj72 en wheatus bij BNN live

Datum nieuwsfeit: 25-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: BNN
Zoek soortgelijke berichten
BNN

Hilversum, 20 februari 2001

DYZACK, JJ72 EN WHEATUS BIJ BNN LIVE

Zondag 25 februari van 14.00 tot 17.00 uur zijn Dyzack, JJ72 en Wheatus te gast in het 3FM programma BNN Live. Exclusief voor BNN geven zij verspreid over het programma een aantal optredens rechtstreeks vanuit café 'De Zwarte Ruiter' in Den Haag. Luisteraars kunnen deze uitzending gratis bezoeken.

Presentator Jeroen Kijk in de Vegte praat met singer/songwriter Dyzack, oftewel Erik Hofland, over zijn laatste album 'Neurotic Jackpot' en over zijn optreden in het voorprogramma van Anouk. Ook JJ72, een jong trio uit Ierland, dat eind vorig jaar het debuutalbum 'JJ72' uitbrachten, zingen een aantal nummers. De band maakte begin januari grote indruk op Eurosonic in Groningen. In Engeland verkochten ze inmiddels meer dan 100.000 CD's! De Amerikaanse poprockband Wheatus speelt de single 'Teenage Dirtbag' die vorige week op nummer 2 in Engeland binnenkwam.

BNN Live is een rechtstreeks programma op directe wijze gepresenteerd door Jeroen Kijk in de Vegte. Iedere zondag van 14.00 tot 17.00 uur op 3FM.

LINKS: BNN Live

Hilversum, 20 februari 2001

WOODSTOCK BIJ BNN FOR LIVE

Vrijdag 23 februari van 19.00 tot 23.00 bij BNN for Live op Radio 2 de hoogtepunten van het Woodstock-festival dat in augustus 1969 werd gehouden. Tevens is de band Ancient Party Band te gast die speciaal voor deze aflevering alleen maar nummers uit de jaren '60 speelt in verband met de week van de jaren '60 op Radio 2.

Presentatrice Bridget praat tussen 19.00 en 21.00 uur met de groep Ancient Party Band, een feestband die vooral dansbare muziek speelt. Zij spelen speciaal voor BNN for Live o.a. nummers van Deelite ('Groove is in the heart'), Aretha Franklin en Blood, Sweat & Tears. De opdrachtcover die zij hebben gekregen, en dus op geheel eigen wijze moeten invullen, is van Jerry Lee Lewis ('Great Balls of Fire). Van 21.00 tot 23.00 uur gaat presentator Jeroen Kijk in de Vegte terug in de tijd van love & peace met de hoogtepunten van Woodstock. Een festival dat in de zomer van 1969 plaatvond in Amerika met optredens van wereldsterren als Joe Cocker, Jimi Hendrix, The Band, Country Joe & The Fish, Janis Joplin en Sly & the family Stone.

BNN for Live is het programma waarbij scholieren- en studentenbands de gelegenheid krijgen om live op Radio 2 op te treden. Tussen 21.00 en 23.00 uur zendt BNN een live-concert uit van artiesten die hun sporen inmiddels hebben verdiend. BNN for Live iedere vrijdag tussen 19.00 en 23.00 uur op Radio 2.DYZACK, JJ72 EN WHEATUS BIJ BNN LIVE WOODSTOCK BIJ BNN FOR LIVE RUUD DE WILD ALS KERSTMAN IN DE ETALAGE VAN H&M

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie