Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toezicht op onbelemmerde carnavalsoptocht Roermond

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Roermond
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Roermond

Roermond, 20 februari 2001

Toezicht op onbelemmerde doortocht optocht Roermond

De gemeente Roermond en de politie zullen bij de grote optocht op carnavalsmaandag in Roermond extra alert zijn op eventuele obstakels die de doortocht van de optocht kunnen belemmeren. Vorig jaar waren er vooral problemen bij de Schuitenberg waar de optocht vanwege de grote drukte niet meer door kon stromen.
De politie zal op uitdrukkelijk verzoek van burgemeester Kaiser optreden tegen horecaondernemers die bijvoorbeeld tapeilanden of podia ergens geplaatst hebben waarvoor geen vergunning is verleend.

Burgemeester Kaiser roept de horecaondernemers op om bij eventuele twijfels contact op te nemen met de gemeente Roermond. "De optocht in Roermond is een van de hoogtepunten van de carnaval. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de optocht veilig maar vooral gezellig kunnen meemaken," is zijn mening.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie