Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Visit!: Software voor aanmelden externe bezoekers

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe software voor aanmelden externe bezoekers

De Nederlandse softwareproducent de Willebois Consulting introduceert een oplossing voor bedrijven die het proces rond het aanmelden van externe bezoekers willen automatiseren. Het betreft het programma Visit! waarmee medewerkers binnen een organisatie hun externe bezoekers kunnen aanmelden. De medewerker bij de receptie kan vervolgens direct zien, wie er wordt verwacht door wie op welk tijdstip Het programma is ook bruikbaar voor bedrijven, die meerdere vestigingen hebben en gebruik maken van een Wide Area Network (WAN). Voorbeeld: een medewerker is op de vestiging in Amsterdam aanwezig, alwaar hij in Visit! kan invoeren dat hij morgen een bezoeker verwacht bij de vestiging in Utrecht.

Verder is Visit! tweetalig; elke gebruiker kan altijd switchen tussen Nederlands en Engels. Het programmma is gratis te downloaden via www.willebois.nl om te proberen voor 30 dagen.

de Willebois Consulting
Email: (info@willebois.nl) Tel 0487 - 595685
Fax 0487 - 595684
www.willebois.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie