Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reisaanbod van diverse touroperators in één zoekmachine

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Reisaanbod van diverse touroperators in één zoekmachine

Unieke onafhankelijke reisvergelijker:

Leiden, 26 februari 2001 - Snel en overzichtelijk reizen bekijken en vergelijken. Reizenmarkt.nl maakt het mogelijk! Op deze nieuwe website is het totale reisaanbod van diverse touroperators te vinden. Ski- of cultuurvakantie, stedentrip of zonbestemming; reizen en prijzen vergelijken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Tijdrovend zoeken op de individuele websites van alle touroperators is niet meer nodig. Met Reizenmarkt.nl zie je in één klap het aanbod van vele aanbieders.

Reizenmarkt.nl is uniek door haar onafhankelijke positie en het grote aantal deelnemende touroperators. De reiziger kiest zelf zijn favoriete reis en dus ook touroperator. De bezoeker van de site kan ook zijn eigen reis samenstellen door direct een vliegticket, auto en/of accommodatie te boeken. Nog snel op wintersport? Op de site zijn dagelijks last-minutes van diverse aanbieders te vinden. Extra service van Reizenmarkt.nl is de achtergrondinformatie over landen en bestemmingen, reisverhalen en binnenkort zelfs de mogelijkheid tot het online boeken van de reis.

Kijk en vergelijk

Een reis zoeken via Reizenmarkt.nl is erg gemakkelijk. Na het invullen van de bestemming, vertrekdatum of soort vakantie komen direct de beschikbare reizen in beeld. De consument kan vervolgens zelf aanbod en prijzen van de diverse touroperators vergelijken. Door te klikken op de infobutton verschijnt een uitgebreide beschrijving van de reis en eventuele accommodatie met foto s van het betreffende gebied. Als de keuze is gemaakt kan de reis direct bij de desbetreffende touroperator geboekt worden.

De partners

Het initiatief Reizenmarkt.nl is ontwikkeld door Reizenmarkt met ondersteuning van het SOIL programma van de Universiteit Leiden (het Leiden Institute for Advanced Computer Science (LIACS). Deelnemende touroperators zijn onder andere Peter Langhout, Fox vakanties, GoGo Tours, Sunweb, Sportura, Bizz Travel, SRC Cultuurreizen, Pro Golf, HUSK, El Travel, Djoser, Afriesj, Koning Aap en Lito. Andere partners van Reizenmarkt.nl zijn onder andere Bookings.nl, Belvilla en Holiday Cars. Tevens heeft een groot aantal nationale verkeersbureaus hun medewerking toegezegd.

Dynamisch

Reizenmarkt.nl blijft groeien en vernieuwen. Steeds meer partners nemen deel aan dit initiatief. Het team van Reizenmarkt.nl streeft naar interactie met de bezoekers; zo is er onder andere een wedstrijd voor reisverhalen. Komende maanden zullen de diensten sterk uitgebreid worden. De reisportal blijft op die manier dynamisch en de moeite waard!

Met Reizenmarkt.nl is op vakantie gaan leuker dan ooit!

Voor meer informatie:

John Volleman
Niels Bohrweg 11-13
2333 CA Leiden
071-5282833
contact@reizenmarkt.nl

www.reizenmarkt.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie