Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dr. C.A.M.F. Claessens hoogleraar Financiering UvA

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. C.A.M.F. ClaessensDr. C.A.M.F. Claessens (1959) is benoemd tot hoogleraar Financiering aan de Faculteit der Economische wetenschappen en Econometrie van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij gaat de leerstoel bekleden die tot nu toe door professor Arnoud Boot werd bezet. Stijn Claessens studeerde in 1984 af in Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij vervolgde daarna zijn studie aan de Wharton School van de University of Pennsylvania. Hij promoveerde daar in 1986 op het proefschrift Balance of payments crises. Na enkele maanden gasthoogleraar te zijn geweest aan de School of Business ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie