Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DSM bereikbaar via dsm.com

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: DSM
Zoek soortgelijke berichten
DSM

26 februari 2001

DSM.COM

Sinds kort is de internetsite van DSM bereikbaar via dsm.com. De domeinnaam www.dsm.com is onlangs gekocht van het Amerikaanse Direct Stock Market. Ook de circa 20.000 e-mailadressen van het DSM-concern zijn inmiddels bereikbaar via @dsm.com. De oude toevoeging @dsm-group.com blijft voorlopig ook actief.

Volgens Feike Sijbesma, lid van de Raad van Bestuur onder andere verantwoordelijk voor e-business, was DSM er veel aan gelegen om bereikbaar te zijn via dot.com vanwege de wereldwijde businessposities en de grote hoeveelheid zaken die via de digitale snelweg en de virtuele markten worden gedaan. Sommige DSM business groups realiseren nu al meer dan 10% van hun omzet via e-business.

Enkele voorbeelden van virtuele markten waar DSM zaken doet via het internet zijn: Elemica, ChemConnect, ChemUnity.com-platform, Elastomers Solutions en Omnexus. Verder koopt en verkoopt DSM elektriciteit op de APX, eveneens business via het internet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie