Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Justitie looft beloning uit in onderzoek dood F. Brands

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Arrondissementsparket Alkmaar
Zoek soortgelijke berichten

Arrondissementsparket Alkmaar

Alkmaar, 26 februari 2001 Justitie looft beloning uit in onderzoek dood F. Brands

De hoofdofficier van justitie van het parket Alkmaar looft een beloning van f 25.000,- uit voor degene die bruikbare informatie kan verschaffen die kan leiden tot duidelijkheid over de dood van F. Brands.

F. Brands werd in de nacht van 9 op 10 januari in de Spoorstraat te Alkmaar om het leven gebracht. Brands was als NS-machinist werkzaam. Na zijn dienst arriveerde hij aan het eind van de avond in zijn woonplaats Alkmaar. Vervolgens heeft hij -in zijn werkkleding- een aantal cafés bezocht. Omstreeks drie uur 's nachts is hij doodgeschoten.

Het onderzoek naar het misdrijf heeft nog geen concreet resultaat opgeleverd. De politie benadrukt dat ogenschijnlijk onbelangrijke informatie juist de schakel kan zijn tot het oplossen van dit misdrijf. Personen die menen over informatie te beschikken die belangrijk kan zijn voor het onderzoek worden verzocht contact op te nemen met de politie in Alkmaar, telefoon (072) 5497015. Ook kan men contact opnemen met de politie in de eigen woon- en verblijfplaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie