Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mozaïekdecreet Vlaanderen principieel goedgekeurd

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse regering

PERSMEDEDELING VAN DE VLAAMSE REGERING

VERGADERING VAN 23 FEBRUARI 2001

Mozaïekdecreet (Onderwijs XIII) principieel goedgekeurd

Op voorstel van Onderwijsminister Marleen VANDERPOORTEN heeft de Vlaamse regering het voorontwerp van dertiende Onderwijs-verzameldecreet "Mozaïek" principieel goedgekeurd. Mozaïek beoogt de uitvoering van elementen van het Vlaams Regeerakkoord en de onderwijsbeleidsnota. Een aantal decretale bepalingen van het basis- en het secundair onderwijs, het volwassenenonderwijs en het deeltijds kunstonderwijs, dient daartoe aangepast te wor- den. Het voorontwerp bevat ook niveauoverschrijdende bepalingen m.b.t. zorgvuldig bestuur, vervoerskosten en subsidiëring van de regionale technologische centra. Ten slotte bevat het verzameldecreet ook aanpassingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie